Εξασφάλισε την θέση σου.


Επέλεξε την τρίμηνη συνδρομή με ένα μήνα δώρο ή την εξάμηνη συνδρομή με ΔΥΟ μήνες δώρο. Κράτησε την θέση σου σήμερα!

tha-prolaveis

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ


Μιχαήλ Κωνσταντίνος
Μετά από μια πιεστική μέρα το γυμναστώ ακουγόταν πολύ κουραστικό σε ένα χώρο μόνο με βάρη, μηχανήματα και διαδρόμους που απλά γυμνάζεσαι και φεύγεις. Χρειαζόμουν ένα  χώρο ο οποίος όταν μπαίνεις μέσα να σε κάνει να αφήνεις πίσω την καθημερινότητα σου, ένα χώρο φωτεινό & μεγάλο με καινούργιο εξοπλισμό, με μέλη και εργαζόμενους που σε κάνουν  να αισθάνεσαι ότι «είσαι σπίτι». Ένα χώρο που όταν χρειάζεσαι ένα «διάλειμμα» να μπορεί να σου παρέχει υπηρεσίες SPA και πάντα το κατάλληλο massage για να φορτίσω τις μπαταρίες μου!
Αυτός ο χώρος που θα σου προσφέρει όλα αυτά δεν είναι ένα απλό γυμναστήριο, είναι το ΗΟΜΕ!


Νάντια Γιώτη
Ένα “σπίτι” για την υγεία, την ευεξία και τη σωστή σωματική κατάσταση.
Μια αγκαλιά. Μια παρέα ευγενικών, χαμογελαστών, πρόθυμων ανθρώπων – επαγγελματιών που βρίσκονται ακούραστα δίπλα σου  για να σε βοηθήσουν, να σε κατατοπίσουν, να σε πιέσουν για το πιο πολύ αλλά και για να σ’ εμψυχώσουν.
Τόσα χρόνια που γυμνάζομαι εδώ, με πολλή αγάπη αποκαλώ το
γυμναστήριο μου: Home sweet ΗΟΜΕ!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
Αφού γίνει αξιολόγηση της Φυσικής σας κατάστασης και καθοριστούν οι στόχοι σας, οι γυμναστές μας θα σχεδιάσουν πρόγραμμα άσκησης, με βάση τους τρόπους με τους οποίους θα θέλατε να γυμναστείτε. Μπορεί να γίνει συνδυασμός εκγύμνασης με βάρη, μηχανημάτων βελτίωσης της καρδιοαναπνευστικής λειτουργίας και ομαδικών προγραμμάτων. Μπορείτε να γυμναστείτε χωρίς κανένα περιορισμό.

 

Κράτηση Θέσης

Παρακαλούμε συμπληρώστε
τα στοιχεία σας
και σύντομα ένας σύμβουλος μελών
θα επικοινωνήσει μαζί σας!