Αθλητικός Σύλλογος “ΑΡΕΤΗ”
Ο Αθλητικός Σύλλογος Αρετή Λαμίας ιδρύθηκε τον Δεκέμβριο του 2012 από ανθρώπους που είχαν μέσα τους την φλόγα της δημιουργίας και την αγάπη για τον αθλητισμό, όπως αυτό εκφράζεται από το πνεύμα του ωραίου του μεγάλου και του αληθινού.

Αρετή  κατά την ετοιμολογία είναι η ικανότητα κάτι να αρμόζει, να ωφελεί, να είναι  κατάλληλο, ανώτερο, ηθικότερο, άριστο. Δεν επιλέξαμε τυχαία αυτή την ονομασία. Πιστεύουμε ότι η αρετή είναι το βασικό χαρακτηριστικό του κάθε σωστού αθλητή. Πιο πολύ από τις διακρίσεις, θέλουμε την προσπάθεια. Πιο πολύ από τις δάφνες θέλουμε το αγωνίζεσθαι. Πιο πολύ από τη νίκη θέλουμε το ομαδικό πνεύμα. Αν κάθε αθλητής μας φτάσει εκεί, θα έχει ήδη νικήσει, πριν ανέβει στο βατήρα. Η ομάδα δραστηριοποιείται σε όλα τα κολυμβητικά τμήματα και τα επίπεδα εμπειρίας: Eκμάθηση κολύμβησης, ακαδημίες, προαγωνιστική και αγωνιστική ομάδα.
Στόχος του Αθλητικού Συλλόγου Αρετή είναι να αγαπήσουν την κολύμβηση όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά. Να μάθουν με την κατάλληλη παιδαγωγική φροντίδα  να κολυμπούν σωστά και να αντλήσουν τα οφέλη της πειθαρχίας, της διαμόρφωσης ισορροπημένης προσωπικότητας και της συνεργασίας με συνομήλικους και προπονητές.

Οι Προπονητές μας

SioutasXristopoulou KRIKOS-GIANNIS

 

Προαγωνιστική Ομάδα

 

ΜΙΤΟΥΛΗΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ   ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΕΝΥ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΟΡΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΝΤΣΙΑΒΟΣ-ΚΩΝΝΟΣ ΜΠΑΖΙΩΝΗΣ-ΡΑΦΑΗΛ ΖΕΙΝΗ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΓΟΥΣΙΟΥ-ΒΑΣΙΛΕΙΑΝΝΑ ΓΙΟΒΑΝΟΥΛΗΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  %ce%bc%ce%b9%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%b7-%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b7


 

Αγωνιστική Ομάδα

 

 ΡΑΠΤΗ-ΕΛΛΗ  ΣΤΑΣΙΝΟΥ-ΔΑΝΑΗ   
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΟΥΡΑΝΤ---ΝΤΟΥΒΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΝΑΓΝΟΥ-ΡΟΥΜΠΙΝΗ ΠΑΠΑΝΑΓΝΟΥ-ΦΟΙΒΗΝΤΙΤΣΑ-ΒΑΝΕΣΣΑ